CENTAR KOMPETENCIJA D.O.O HRANA I BIOEKONOMIJA

Poziv za prijavu na obuku „Otvaranje i upravljanje start-up poduzećem“ otvoren do 05.07.2019.

U sklopu projekta competenceNET provodit će se obuka “Otvaranje i upravljanje start-up poduzeća” u Centru kompetencija d.o.o., hrana i bioekonomija. Pozivamo sve zainteresirane koji žele krenuti u svijet poduzetništva, proširiti svoje znanje o poduzetništvu ili se već bave poduzetništvom, da se prijave na obuku.

Obuka će trajati ukupno 120 sati u periodu od  srpnja do rujna, uz ljetnu pauzu i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela te obuhvaća module Otvaranje start-up poduzeća i Upravljanje start-up poduzećem.

Održavat će se u prostorijama Centra kompetencija d.o.o., hrana i bioekonomija, Dr. Franje Tuđmana 13, 32241 Stari Jankovci. Početak obuke planiran je početkom srpnja.

Kome je namijenjena obuka?

Obuka za otvaranje i upravljanje start-up poduzećima namijenjena je studentima, pripravnicima, poduzetnicima, zaposlenima u malom i srednjem poduzeću i nezaposlenima koji žele steći potrebna znanja za uspješno vođenje poduzeća i opstanak na tržištu.

Kakva znanja ćete steći?

Naučit ćete samostalno razviti vlastitu poslovnu ideju, izraditi poslovni plan, upravljati financijama i marketingom, unaprijediti sposobnost razvoja poslovnih odnosa, organizirati i voditi zaposlenike, pratiti i analizirati tržište, analizirati poslovne rezultate i izvještavati o ostvarenim poslovnim rezultatima.

Kako se prijaviti?

Obuka je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Rok za prijavu je 05. srpanj 2019.

Prijavni obrazac moguće je pronaći klikom na LINK, a više informacija dobiti na cekom@o-jankovci.hr. Kontakt osoba Anita Jakovljević.

Projekt competenceNET – „Improvement of transnational business environment through development of business competence centers and networks“ u prijevodu “Poboljšanje transnacionalnog poslovnog okruženja kroz razvoj centara poslovnih kompetencija i mreža“, provodi Razvojna agencija Žepče u svojstvu vodećeg partnera sa partnerima Unijom poslodavaca Crne Gore i Općinama Stari Jankovci i Tovarnik iz Hrvatske. Projekt je odobren za financiranje u okviru prvog poziva za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG – IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. – 2020. Trajanje projekta je 30 mjeseci (6.2017. – 11.2019.), a ukupan proračun je 670.619,24 EUR, od čega EU financira 85% dok 15% sufinanciraju partneri na projektu.

Više informacija o radu i uslugama Centara poslovnih kompetencija u Žepču (BiH), Starim Jankovcima (RH) i Podgorici (CG) možete naći na web stranci https://centrikom.org/