CENTAR KOMPETENCIJA D.O.O HRANA I BIOEKONOMIJA

Poziv na prijavu za trening program „Financijski menadžment“otvoren do 05.07.2019.

U sklopu projekta competenceNET, imate priliku na sveobuhvatan trening program „FINANCIJSKI MENADŽMENT“ u sklopu Centra kompetencija d.o.o., hrana i bioekonomija.

Obuka će trajati ukupno 120 sati u periodu od  srpnja do rujna, uz ljetnu pauzu i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela te će obuhvatiti sve bitne informacije i praktične vježbe za Financijski menadžment.

Trening program održavati će se u prostorijama Vile Tovarnik u opremljenoj učionici, na adresi Dragutina Tadijanovića 26, Tovarnik. Početak obuke planiran je sredinom srpnja.

Kome je namijenjena obuka?

Trening program Financijski menadžment namijenjen je  svim osobama koje se žele upoznati sa značajem i praktičnim mogućnostima financijskog menadžmenta u unapređenju poslovanja, specijalistima u financijama  koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo o  financijskom menadžmentu, poduzetnicima početnicima, te svim nezaposlenima ili zaposlenim zainteresiranim osobama.

Trening program namijenjen je i svima koji u svakodnevnom poslu rade s financijskim podacima i izvještajima te na temelju njih moraju donositi odluke ili davati preporuke važne za uspješno poslovanje.

Kakva znanja ćete steći?

Usvojiti ćete znanja i vještine za samostalno financijsko planiranje i predviđanje, samostalno sastavljanje financijskih i revizijskih izvještaja, stručna i praktična znanja kako pratiti financijske tokove, donositi odluke iz područja računovodstva i financija te analizirati financijska izvješća, svladavanje metoda financiranja iz različitih vrsta resursa, samostalno budžetiranje i planiranje.

Kako se prijaviti?

Obuka je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Rok za prijavu je 05. srpnja 2019.

Prijavni obrazac moguće je pronaći klikom na LINK, a više informacija dobiti putem maila martina.svitlanovic1@gmail.com Kontakt osoba Martina Svitlanović.

Projekt competenceNET – „Improvement of transnational business environment through development of business competence centers and networks“ u prijevodu “Poboljšanje transnacionalnog poslovnog okruženja kroz razvoj centara poslovnih kompetencija i mreža“, provodi Razvojna agencija Žepče u svojstvu vodećeg partnera sa partnerima Unijom poslodavaca Crne Gore i Općinama Stari Jankovci i Tovarnik iz Hrvatske. Projekt je odobren za financiranje u okviru prvog poziva za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG – IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. – 2020. Trajanje projekta je 30 mjeseci (6.2017. – 11.2019.), a ukupan proračun je 670.619,24 EUR, od čega EU financira 85% dok 15% sufinanciraju partneri na projektu.

Više informacija o radu i uslugama Centara poslovnih kompetencija u Žepču (BiH), Starim Jankovcima (RH) i Podgorici (CG) možete naći na web stranci https://centrikom.org/