CENTAR KOMPETENCIJA D.O.O HRANA I BIOEKONOMIJA

Poziv na prijavu za trening program „Izvori financiranja“ otvoren do 05.07.2019.

U sklopu projekta competenceNET, imate priliku na sveobuhvatan trening program „IZVORI FINANCIRANJA“ u sklopu Centra kompetencija d.o.o, hrana i bioekonomija.

Obuka će trajati ukupno 120 sati u periodu od  srpnja do rujna, uz ljetnu pauzu i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela te će obuhvatiti sve bitne informacije i praktične vježbe za Izvore financiranja.

Trening program održavati će se u prostorijama Vile Tovarnik u opremljenoj učionici, na adresi Dragutina Tadijanovića 26, Tovarnik. Početak obuke planiran je sredinom srpnja.

Kome je namijenjena obuka?

Trening program Izvori financiranja namijenjen je svim osobama koje se žele upoznati sa značajem i praktičnim mogućnostima financija u unapređenju poslovanja, specijalistima u financijama koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo o  financijama i izvorima financiranja, poduzetnicima početnicima, te svim nezaposlenima ili zaposlenim zainteresiranim osobama.

Kakva znanja ćete steći?

Usvojiti ćete osnovna znanja i razumijevanja osnovnih financijskih pojmova i načela, poboljšati svoje znanje o mogućnostima izvora financiranja vlastite ideje, primijeniti stečena znanja i praktične mogućnosti u unapređenju poslovanja, te ćete moći samostalno voditi financije u svom poslu.

Kako se prijaviti?

Obuka je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Rok za prijavu je 05.srpnja 2019.

Prijavni obrazac moguće je pronaći klikom na LINK, a više informacija dobiti na martina.svitlanovic1@gmail.com Kontakt osoba Martina Svitlanović.

Projekt competenceNET – „Improvement of transnational business environment through development of business competence centers and networks“ u prijevodu “Poboljšanje transnacionalnog poslovnog okruženja kroz razvoj centara poslovnih kompetencija i mreža“, provodi Razvojna agencija Žepče u svojstvu vodećeg partnera sa partnerima Unijom poslodavaca Crne Gore i Općinama Stari Jankovci i Tovarnik iz Hrvatske. Projekt je odobren za financiranje u okviru prvog poziva za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG – IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. – 2020. Trajanje projekta je 30 mjeseci (6.2017. – 11.2019.), a ukupan proračun je 670.619,24 EUR, od čega EU financira 85% dok 15% sufinanciraju partneri na projektu.

Više informacija o radu i uslugama Centara poslovnih kompetencija u Žepču (BiH), Starim Jankovcima (RH) i Podgorici (CG) možete naći na web stranci https://centrikom.org/