Poziv za prijavu na obuku „Menadžera za tržište“ otvoren do 26.05.2019.

Istraživanje i upravljanje tržištem je nezaobilazan dio suvremenog poslovanja. Stručnjaci za upravljanje tržištem znaju trikove kojima njihov proizvod dolazi do ciljane publike i osvaja željena tržišta.

Imate priliku za sveobuhvatnu obuku iz prestižne oblasti upravljanja tržištima na jednom mjestu u Centru poslovnih kompetencija Žepče, koji je odjel Razvojne agencije Žepče.

Obuka traje 120 sati i sastoji se iz teorijskog i praktičnog dijela te obuhvata module analiza tržišta, prodaja i marketing.

Održavat će se u prostorijama Centra poslovnih kompetencija Žepče na adresi Bistrica bb. Početak obuke je planiran za mjesec lipanj/jun 2019.

Kome je namijenjena obuka?

Obuka jačanje kompetencija za upravljanje tržištima namijenjena je zaposlenima u prodaji i marketingu, menadžerima malih i srednjih poduzeća, sadašnjim i budućim freelancerima i nezaposlenim osobama koje žele steći i unaprijediti prodajne i marketinške vještine i znanja.

Kakva znanja ćete steći?

Moći ćete samostalno definirati tržišne pozicije proizvoda poduzeća i raditi poslovno planiranje na osnovu trenutne i željene pozicije proizvoda na tržištu, odabrati relevantne alate prodaje i primijeniti iste u realnom vremenu i na konkretnom proizvodu, obavljati uspješne pregovore u segmentu prodaje, koristiti alate marketinga za uspješnu (ciljanu) prodaju proizvoda na tržištu, pravilno ciljati publiku.

Naučit će te koristiti jedan od najpoznatijih statističkih programa SPSS (Statistical Package for the Social Science) kojim se služe stručnjaci kod analize tržišta za plasman proizvoda i usluga.

Kako se prijaviti?

Obuka je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Rok za prijavu je 26.05.2019.

Prijavni obrazac moguće je pronaći klikom na LINK ili skeniranjem QR koda, a više informacija dobiti na razepce@gmail.com.

Projekt competenceNET – „Improvement of transnational business environment through development of business competence centers and networks“ u prijevodu “Poboljšanje transnacionalnog poslovnog okruženja kroz razvoj centara poslovnih kompetencija i mreža“, provodi Razvojna agencija Žepče u svojstvu vodećeg partnera sa partnerima Unijom poslodavaca Crne Gore i Općinama Stari Jankovci i Tovarnik iz Hrvatske. Projekt je odobren za financiranje u okviru prvog poziva za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG – IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. – 2020. Trajanje projekta je 30 mjeseci (6.2017. – 11.2019.), a ukupan proračun je 670.619,24 EUR, od čega EU financira 85% dok 15% sufinanciraju partneri na projektu.

Više informacija o radu i uslugama Centara poslovnih kompetencija u Žepču (BiH), Starim Jankovcima (RH) i Podgorici (CG) možete naći na web stranci https://centrikom.org/