Ukoliko želite savladati osnovne vještine stolarskog poziva i praktični rad provesti u kompaniji iz drvnog sektora te biti u prilici da pokrenete i vlastiti biznis u budućnosti, pozivamo vas da se prijavite na Javni poziv za obuku za stolara koji je objavilo Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ZDK.

Obuka će biti organizirana i provedena u Žepču, u Centru poslovnih kompetencija Žepče, a planirano trajanje obuke je 120 školskih sati.

Nakon uspješno završene obuke biti ćete certificirani i dobiti ćete Certifikat o stručnoj osposobljenosti za zanimanje stolar kojeg izdaje WMTA Banja Luka – Ustanova za stručno obrazovanje odraslih, a partneri na projektu će vam pružiti pomoć u pronalasku zaposlenja.

Pozivamo vas da se prijavite i budete dio uspješnih priča koje dolaze iz sektora šumarstva i drvne industrije, koji osnažuju privredu Bosne i Hercegovine posebno prisustvom na međunarodnom tržištu.

Ne propustite priliku  i prijavite se na besplatnu obuku!

Cjelokupan tekst Javnog poziva i Prijavni obrazac možete naći ovdje.

Javni poziv za prijavu na obuku STOLAR

Prijavni obrazac

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ZDK je jedno od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru LEP II projekta, koji financira Europska unija, a realizira Međunarodna organizacija u BiH, a koji ima za cilj da doprinese poboljšanju prilika zapošljavanja u lokalnim zajednicama dajući podršku razvoju lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao partnerski uspostavljenih mehanizama za tržište rada koji osiguravaju pristup formalnom zapošljavanju na lokalnom nivou, unaprjeđuju vještine i stvaraju prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).