Izjave zadovoljnih korisnika – Digitalna obuka za digitalni svijet 21 stoljeća

Uspješno se privodi kraju obuka za digitalni marketing osoba sa invaliditetom, koji organizira Razvojna agencija Žepče u partnerstvu sa UG Nešto Više, a uz financijsku podršku MarketMakers projekta i načelnika općine Žepče, gospodina Mate Zovke i načelnika općine Zavidovići gospodina Hašima Mujanovića.

„Pozdrav, moje ime je Almin Brković, imam 24 godine, živim u Nemili, nezaposlena sam osoba i osoba sam sa invaliditetom.

Ovim putem želim da se zahvalim Razvojnoj agenciji Žepče koja mi je omogućila da dobijem priliku i završim Akademiju digitalnog marketinga u Agenciji Lilium Digital iz Sarajeva.

Ovu priliku sam dobro iskoristio da proširim svoje znanje o digitalnom marketingu od profesionalnog tima koji posluje već godinama sa više od 300 najuspješnijih BH kompanija. Od ove akademije očekujem da će meni olakšati u daljem poslovanju, a nadam se i zaposlenju.

Teme koje su bile u okviru ove akademije  su administracija Facebook i Instagram naloga, copywraitng, e-commerce, e-mail marketing, Facebook oglašavanje, Google oglašavanje i analitike, grafički dizajn u digitalnom marketingu, web development, wordpress implementacija i  administracija te youtube administraciji i oglašavanje.

Veliko hvala ovim agencijama što ukazuju na probleme osoba s invaliditetom i daju istim priliku u obrazovanju, pronalasku posla i uključivanje u normalne životne aktivnosti.“