Izjave zadovoljnih korisnika – Digitalna obuka za digitalni svijet 21 stoljeća

Uspješno se privodi kraju obuka za digitalni marketing osoba sa invaliditetom, koji organizira Razvojna agencija Žepče u partnerstvu sa UG Nešto Više, a uz financijsku podršku MarketMakers projekta i načelnika općine Žepče, gospodina Mate Zovke i načelnika općine Zavidovići gospodina Hašima Mujanovića.

Pozdrav, zovem se Tomislav Perković, imam 24 godine i dolazim iz Ozimice, općina Žepče.

Završio sam tečaj u sklopu Akademije digitalnog marketinga u organizaciji Razvojne Agencije Žepče i agencije Lilium Digital iz Sarajeva. Ovaj mi je tečaj pružio priliku da se bolje upoznam sa svijetom digitalnog marketinga i društvenih mreža, koji su sa sve jačim razvojem digitalnih tehnologija neophodni za uspješno poslovanje.

Izrazito mi je drago što sam imao priliku surađivati sa stručnjacima na području digitalnog marketinga i što sam mogao puno toga naučiti o oglašavanju putem društvenih medija (Facebook, Instagram, Youtube i sl.) i komunikaciji s potencijalnim kupcima. Siguran sam da će mi praktična znanja i vještine koje sam stekao na tečaju pružiti prednost pri daljnjem zaposlenju i poslovanju.

Vrlo sam zadovoljan obukom te bih se ovim putem želio zahvaliti organizatorima na realizaciji ovog projekta i na tome što su prepoznali važnost ovakvih projekata za obrazovanje, zapošljavanje i podizanje kvalitete života osoba s invaliditetom.